Lansering av btcswe.com | Köp Bitcoin med Swish

btcswe swish image

btcswe.com

  • Grundades: 2018
  • CMS: WordPress
  • Betalningsmodul: Swish & Blockchain *separerad från webbplattsen
  • Syfte: Förenkla köp av Bitcoin

Vad?

Idag har jag glädjen att presentera en ny tjänst av Snowlab AB som heter btcswe.com. Med btcswe kan du snabbt, enkelt och tryggt köpa Bitcoin med Swish. Det enda du behöver är en svensk adress och ett Swishkonto kopplat till ditt namn.

Varför?

Till att börja med är jag en förespråkare av decentraliserade börser som HodlHodl och Bisq samt att jag själv använder p2p-plattformen Localbitcoins.com dagligen. Jag både tror och hoppas att det inte kommer att finnas något större behov av centraliserade börser eller växlingstjänster i framtiden i takt med att kunskapen om Bitcoin blir mer utbredd. Men innan vi når dit förstår jag att det finns en vilja hos framförallt förstagångsköpare att använda en växlingstjänst som drivs av ett svenskt bolag, därför startade jag btcswe.com.

“Det finns redan svenska tjänster som växlar Bitcoin!”

Absolut, bt.cx och Safello är två exempel. Nu finns btcswe som ett alternativ och självklart är min ambition att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för dig som köper Bitcoin. Min filosofi är som tidigare nämnt att bygga så många användarvänliga tjänster på blockkedjan som möjligt för att sprida användningen och kunskapen om Bitcoin. Jag tycker själv att konkurrens är nyttigt för alla branscher och jag hoppas att communityn håller med. Med det sagt är detta en 1.0 version av btcswe.com och jag tar gärna emot alla feedback, bra som dålig.

Nu då?

Maila gärna ris, ros och förslag på förbättringar till info@btcswe.com. Det kan vara allt från förbättringar i design till att lägga till en coin som ni saknar. De första 50 st som vågar sig på ett köp bjuder jag även på en överraskning, lägg till ”Bitcoinpresentkort.com” i ordernoteringar så får du överraskningen via mail (värde ca 30 kr).

Allt gott,
Christopher Eriksson
btcswe.com & Bitcoinpresentkort.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *