Har du några frågor eller förslag? Tveka inte på att kontakta oss!

Väldigt få svenska handlare tar emot Bitcoin. För att underlätta för både Bitcoinägare och handlare erbjuder Bitcoinpresentkort.com ett alternativ till den dyra och dröjsamma processen att sälja Bitcoins på en exchange, överföra till bank för att kunna omsätta i varor och tjänster.

Christopher Eriksson

Christopher Eriksson
Grundare

Vill minska klyftan mellan Bitcoinägare och svenska handlare.

Jag heter Christopher Eriksson och är grundare av Bitcoinpresentkort.com. Jag blev först introducerad till Bitcoin år 2012 och har sedan dess velat bidra till att infrastrukturen kring teknologin ska utvecklas. Jag menar att blockkedjeteknologin innebär ett paradigmskifte som bemyndigar individen finansiell frihet och självständighet. Eftersom Bitcoin kan förbättra individens ställning i ekonomin, hindra korruption och skapa ett mer demokratiskt samhälle vill jag bidra till att teknologin utvecklas och att fler kan använda Bitcoin.

Utöver de ideologiska fördelarna med Bitcoin, innebär blockkedjeteknologin en spännande utveckling i hur vi förvarar, kontrollerar och överför värde på ett säkert och effektivt sätt, vilket kommer att bidra till ökat välstånd för individer och företag. Den infrastruktur som finns kring Bitcoin i dagsläget är på spädbarnsstadiet och vi befinner oss nu i en tidig övergångsfas där endast en liten del av alla användningsområden har upptäckts. För att främja utvecklingen och användandet av Bitcoin måste blockkedjan kunna interagera med den traditionella ekonomin under övergångsfasen. Detta infattar bland annat möjligheten att använda Bitcoin som betalningsmedel hos handlare.

Bitcoinpresentkort.com är ett hjälpmedel du kan använda när du skall betala din semester, matkasse eller din nya dator på ett snabbt och enkelt sätt utan att behöva växla från Bitcoin till lokal valuta. Presentkortsmodellen är ett första steg i hur jag vill underlätta för användningen av Bitcoin i Sverige. Om du delar min vision om hur vi kan underlätta för användandet av Bitcoin, tveka inte att höra av dig till mig på info@bitcoinpresentkort.com.

Kontakt

SNOWLAB AB
Orgnr: 559150-2413
info@bitcoinpresentkort.com

Besöksadress:
Epicenter
Mäster Samuelsgatan 36, 111 57 Stockholm
Epicenter

Faktureringsadress
Fredagsvägen 20
123 60 Farsta